Naglar

Vi utför allt inom naglar så som nagelförlängning, förstärkning eller gelélack som håller ca 3-5 veckor beroende på hur snabbt dina egna naglar växer.

Välj mellan dessa behandlingar:

  • Nagelförlängning
  • Förstärkning
  • Gelélack

Ögonfransförlängning

Med en ögonfransförlängning i silke eller mink effekt kan du själv välja hur långa och tjocka ögonfransar du vill ha. Resultatet ser naturligt ut och framhäver dina ögon. Vi har två olika sorters böj på fransarna, D-böjda och C-böjda, D-böjda är mer böjda och de syns mer från sidan och framifrån och ger mer effekt än dem C-böjda då de är mer åt de naturliga hållet! Perfekt för dig som vill förenkla vardagen med en mer naturligt sminkad look. Bästa som finns för er tjejer som vill slippa att sätta på mascara på morgonen och sova den där halvtimmen extra..

Spraytan

Det mest effektiva och hälsosamma sättet att bli brunare på. Har du svårt för att få en naturlig gyllene färg eller inte vill utsättas för solen/uv-strålarna, då kanske spraytan är något för dig. Spraytan har blivit mer och mer populärt då det är ett simpelt och smidigt sett att bli snabbt brun! Perfekt då man ska ta lite extra bilder på den stora festen, studenten, balen eller resan. Finns i flera nyanser för att de ska passa just dig,